Babypakken - Ergokarin.dk

Babypakken

Tudkop til kr. 89,95 i samme mærke som sutteflasken – og i flotte farver – det er da en del af “babypakken” – lige som potten er – og skråstolen er og sove-barnevognen til at have på altanen eller lign.

“Babypakken” er blevet mit symbol på alle de ting, vi køber til baby, fordi vi forestiller os, at vi ikke kan undvære det – enten fordi vores mødre havde de ting til os, fordi vores omgivelser fortæller os, at vi ikke kan undvære det – eller fordi butikker/reklamer fortæller os, at vi ikke kan undvære det. Fælles for alle tingene i “babypakken” er, at vi har købt det uden at tage stilling til, om vi reelt kunne undvære det – og “babypakken” koster os enorme summer – penge lige ned i butikkernes kasseapparater. Jow vi børnefamilier holder virkelig gang  hjulene – både med ting vi behøver – men også med mange ting vi tror, vi behøver…

 

Der er enormt mange “overgangshjælpemidler” fx tudkoppen og potten. Har du nogensinde spurgt dig selv om det reelt er nødvendigt med disse overgangshjælpemidler? eller om det reelt bare er at give dit barn en ekstra ting de skal lære, på vejen til det du reelt vil have, at de kan?

Jeg vil ikke sige, at en tudkop eller potte er “pure evil” (det kunne også være gåvognen eller lign.) – men det lærer ikke barnet, det du vil have det skal ende med at kunne (at drikke, at gå på toilettet, at gå)  – og jeg vil opfordre dig til at tage aktiv stilling til, om de skal flyttes fra din mentale babypakke til dine skabe i dit hjem – eller om de skal blive i butikken :)

Karin Kløjgaard Trolle

Jeg hjælper mødre med at forebygge og behandle ​skæve og flade babyhoveder - på gode, kærlige og naturlige måder - Der passes ind i din vante dagligdag - føles naturligt - og hverken som pligt eller træning. Jeg har været ergoterapeut i 10 år og jeg har også en kandidatuddannelse i pædagogik

>