Sådan opstod Ergokarin: Historien om Karin Trolle, der blev til Ergokarin

Historien om Ergokarin

Historien om Karin Trolle, der blev til Ergokarin startede i 2012

Karin Trolle - det er navnet på kvinden er Ergokarin. Altså mig 🙂 og nu skal du høre,  hvordan jeg blev opmærksom på, at jeg besidder en særlig viden om børns udvikling, som ikke er noget alle bare ved. Det kan jeg takke min terminsgruppe fra December 2012 for.

I foråret 2012 blev jeg gravid med min søn Christian.

Da internettet er en helt naturlig del af min måde at søge informationer på, oprettede jeg en online terminsgruppe for piger med termin december 2012.
 Vi var cirka 250 kvinder i alle aldre, fra alle steder og fra alle sociale klasser. Jeg blev helt naturligt den mange spurgte til råds, når det kom slynger, skråstole og andre ting, der var ergoterapeutisk relevante. Det var super lærerigt – og det var i den periode, jeg startede Facebookgruppen Ergokarin (der idag har over 600 medlemmer) og bloggen Ergokarin.dk.

Karin Trolle

Jeg fik min opmærksomhed rettet hen på, at jeg som ergoterapeut, pædagogisk konsulent og qua min person, har en helt særlig viden om, hvad fx skråstole gør ved børns udvikling – og oven i købet er jeg så privilegeret, at jeg har evnerne til at formidle dette.

Karin Trolle giver mødre på barsel konkrete værktøjer, 
der forebygger og behandle 
skæve og flade babyhoveder 

uden at baby skal tvinges til 
at ligge grædende på maven...

Baby i vikle

Her kan du få 5 råd til at undgå tryg på babyhovedet - helt gratis

Jeg hjælper altså forældre til at støtte deres børns naturlige udvikling og til at tilbyde deres babyer noget andet end at ligge på ryggen og sidde i skråstol, på en måde så både mor og baby trives i det.

Jeg er så stolt af at være med til at påvirke, at mange babyer har siddet færre timer/minutter i skråstole – og nogle helt er sluppet for det.

Jeg er så glad for at have hjulpet mødre til at se de små aktiviteter på alle udviklingstrin, som gør at børnene får en god motoriskudvikling helt fra starten.
En udvikling der gør, at de hurtigere kravler og sidder - og dermed ikke ligger på ryggen - og dermed ikke får flade og skæve hoveder.

Karin Trolle er ergoterapeut og mor med en særlig viden om små børns udvikling. Karin brænder for at hjælpe forældre og deres børn til en god start på livet.

Jeg kender hverdagen med små børn.
Også når den er hård.
Jeg bliver også indimellem umådelig træt og tager de lette udveje for at overleve i hverdagen.
Jeg vælger indimellem løsninger, jeg ikke havde planlagt at tage.
Men jeg ved, hvad idealet er (og hvorfor) – og jeg styrer efter det, når jeg kan.

Og vigtigst af alt: jeg ved, når jeg gør noget mindre smart.

frustreret mor


 Jeg synes, det er vigtigt at være der, når problemet opstår


​​og den bedste måde jeg kan tilbyde dig det på, er ved at lave onlinekurser, du kan hente døgnet rundt, året rundt.

Derfor er Ergokarin onlinebaseret og funderet i onlinekurserne – så jeg kan være der for dig, når du har brug for det.

>