What to buy – what not to buy – that’s the question - Ergokarin.dk

What to buy – what not to buy – that’s the question

What to buy? – se DET er spørgsmålet!

I Danmark – og sikkert også I resten af verden – tager babyindustrien forældrene som gidsler, i kampen om at være ”den gode (bedste?) forældre”.

I den krig har jeg valgt, at babyerne skal være mine klienter – det er deres tarv jeg fokuserer på – mors valg af komfort eller følelsen af nødvendighed, det er ikke min business.

Nu er der ikke noget i denne verden, der er simpelt – men hvis jeg skal sætte den konflikt op simpelt, så vil jeg sige, at du gør dine børn en tjeneste ved at anskaffe så få hjælpemidler som muligt – og til gengæld vælge nogle få gode.


Tre hurtige bud på, hvad enhver familie med baby kan have god gavn af:

  1. et ergonomisk bæreredskab – fx en fastvikle
  2. en sækkestol
  3. en sansegynge/hængekøje

Det kunne også være massere af andre ting, der kunne stå der  – men nu fik i lige min prioritetsliste 🙂

Når man vælger til, vælger man også fra – og mine valg går primært ud fra devisen: “hvad påvirker mit barns udvikling positivt?”

Karin Kløjgaard Trolle

Jeg hjælper mødre med at forebygge og behandle ​skæve og flade babyhoveder - på gode, kærlige og naturlige måder - Der passes ind i din vante dagligdag - føles naturligt - og hverken som pligt eller træning. Jeg har været ergoterapeut i 10 år og jeg har også en kandidatuddannelse i pædagogik

>